De dames van DASH 5, Anouk Hissink, Bente Kruip, Linde Groot Jebbink, Rachel Waarle, Sijtje de Leeuw, Anne Wijs, Eva Spekschoor, Romy de Hart, Daphne Meijer en Trainer/Coach Dolf Kok. Foto: PR
De dames van DASH 5, Anouk Hissink, Bente Kruip, Linde Groot Jebbink, Rachel Waarle, Sijtje de Leeuw, Anne Wijs, Eva Spekschoor, Romy de Hart, Daphne Meijer en Trainer/Coach Dolf Kok. Foto: PR Foto:

DASH Dames 5 gepromoveerd naar de 2e klasse

Vorden - Op zaterdag 30 april was het dan zo ver. De dag waar dames van DASH 5 al weken naar had toegeleefd. Zaterdag maakten de dames namelijk kans om te promoveren naar de 2e klasse. Door hun tweede plaats in de competitie, had het team de mogelijkheid om promotiewedstrijden te gaan spelen tegen andere teams uit de 3e klasse. Om 9.30 uur begon de eerste wedstrijd in Sporthal de Veste in Borne. De dames hebben heel hard hun best gedaan en na vier wedstrijden waren zij de poulewinnaar! Van de acht sets die zij moesten spelen hebben zij er zes gewonnen (vier wedstrijden van twee sets). De uitslag was zenuwslopend omdat alle teams dicht bij elkaar lagen qua punten. Dash dames 5 is als Poulewinnaar, automatisch gepromoveerd naar de 2e klasse. De fles champagne kwam al snel tevoorschijn en 's avonds weer aangekomen in Sporthal 't Jebbink was er een leuk onthaal van het bestuur van DASH.


Dag van RV en PC de Graafschap

Vorden - Op 21 mei 2016 organiseert Rijvereniging en Ponyclub de Graafschap de 'Dag van RV en PC de Graafschap' aan de Hamelandweg 2 in Vorden met diverse demonstraties gegeven, een strodorp zijn en een tweedehandsbeurs.

Zo is er een Kür op muziek door Hester Slegt, mennen door Johann Haasnoot (Nederlands kampioen dubbelspan pony's traditioneel gerij), dressuur door Arnold Veldhoen, horse boarding door Horse Boarding Nederland, mennen door Jurgen en Frank Bolt (reserve Nederlands kampioen klasse 3 en Nederlands kampioen klasse 2) en western riding door Laja Schuurs.

In het strodorp zullen diverse stands staan en natuurlijk zal er een hapje en drankje verkrijgbaar zijn. De eerste demonstratie start om 13:00 uur en het terrein in open vanaf 12:30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!