Initiatiefneemsters Melanie Oonk en Edith Willems. Foto: PR
Initiatiefneemsters Melanie Oonk en Edith Willems. Foto: PR Foto:

Verwendag voor vrouwen die geconfronteerd zijn met kanker

Vijfde editie vrouwen- verwendag

Vorden - Op zondag 22 mei organiseren de dames van Vrouw! de jaarlijkse vrouwenverwendag in het Klooster van Kranenburg. De verwendag is bedoeld voor vrouwen uit Vorden en omgeving, die geconfronteerd zijn met kanker. Initiatiefneemsters Edith Willems en Melanie Oonk hebben net als voorgaande jaren weer een zeer compleet verwenprogramma in elkaar gezet. Dit jaar is extra speciaal, want het is voor de vijfde keer dat deze dag plaatsvindt.

De verwendag is bedoeld voor vrouwen uit Vorden die te maken hebben (gehad) met kanker. Om ze een steuntje in de rug te geven en te laten ervaren dat zij er niet alleen voor staan. De impact van kanker is fors en de weg naar herstel vaak zwaar. Reden genoeg om deze vrouwen een heerlijke ontspannen dag te bezorgen! Het complete dagprogramma duurt van 9:15 tot 17:00 uur en bestaat uit: een schoonheidsbehandeling, voetverzorging, een heerlijke massage en/of een kappersbehandeling, een creatieve workshop en natuurlijk lekker eten en drinken gedurende de dag.

Inschrijven voor de verwendag kan vanaf vrijdag 6 mei 10:00 per e-mail of telefonisch: vrouwvorden@outlook.com of 06-40141002. Let op: er is plaats voor een beperkt aantal gasten dus wacht niet te lang met aanmelden. De inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van aanmelding. Dames die de afgelopen jaren nog geen verwendag hebben gehad, krijgen voorrang. Het Klooster van Kranenburg is te vinden aan de Ruurloseweg 99 in (hoe kan het ook anders) Kranenburg.

VROUW! ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van donaties en vrijwillige medewerking van particulieren, bedrijven en verenigingen. Zonder hun hulp en inzet zou dit evenement niet mogelijk zijn.