Het werk van beide kunstenaars heeft 'architectuur' als onderwerp. Foto: PR
Het werk van beide kunstenaars heeft 'architectuur' als onderwerp. Foto: PR Foto:

Shared Wall expositie Monique Kwist en Marianne Roodenburg

Vorden - Van 3 april t/m 15 mei is in Galerie Agnes Raben de expositie Shared Wall te zien met driedimensionale objecten en grafisch werk van Monique Kwist en schilderijen van Marianne Roodenburg. Het werk van beide kunstenaars heeft 'architectuur' als onderwerp. De kijker maakt kennis met raadselachtige gebouwen en bouwsels. Benno Spijker, kunsthistoricus en publicist, zal de expositie openen in aanwezigheid van beide kunstenaars op zondag 3 april om 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur.

Galerie Agnes Raben, Nieuwstad 20 in Vorden is tijdens exposities open van vrijdag t/m maandag van 11.00 – 17.00 uur en op afspraak.

Monique Kwist
Monique Kwist (1965) toont een selectie uit haar ruimtelijk en tweedimensionaal werk over een langere periode. Van gegoten objecten tot grafisch werk. Zij wordt beïnvloed door diverse verre reizen en onderzoekt ruimte en licht met een fascinatie voor leegte en plaatsbepaling.

Marianne Roodenburg
Marianne Roodenburg (1955) toont haar nieuwste werk. Zij gebruikt de architectuur van verschillende steden als uitgangspunt om haar schilderijen op te bouwen. De conceptuele kant van bouwsels in haar schilderijen en haar intuïtieve kleurgebruik gaan hand in hand.

Van 5 t/m 8 mei neemt Galerie Agnes Raben deel aan de Kunst4daagse Bronckhorst. Op Hemelvaartsdag zal Monique Kwist vanaf 13.00 uur aanwezig in de galerie om toelichting te geven bij haar werk. Op 7 mei houdt Marianne Roodenburg een lezing over kleur en is zij vanaf 12.00 uur aanwezig in de galerie om toelichting te geven bij haar werk.


www.galerieagnesraben.nl