Wilbert Grotenhuys en Wolter Ziggers. Foto: PR
Wilbert Grotenhuys en Wolter Ziggers. Foto: PR Foto:

Hele maand april emballagebon-actie bij
Albert Heijn Grotenhuys Vorden

Vorden - Via een emballagebon actie ondersteunen Wilbert en Yvonne Grotenhuys van Albert Heijn Vorden stichting Zwem- en recreatiebad In de Dennen.

Zwembad In de Dennen zit vanwege het beƫindigen van de gemeentelijke subsidie krap bij kas. Geld is nodig voor het uitvoeren van onderhoud zoals het aanbrengen van een nieuwe coatinglaag op de glijbaan. Klanten van Albert Heijn kunnen hun emballagebon doneren aan In de Dennen door middel van de gele knop.

"Met deze actie wil ik het zwembad een financieel steuntje in de rug geven", aldus Wilbert Grotenhuys. "Het is belangrijk dat we voorzieningen zoals het zwembad in stand houden voor onze bewoners en de vele recreanten die Vorden bezoeken". Wolter Ziggers, voorzitter van in de Dennen, is ontzettend blij met de spontane medewerking van Wilbert. "De eerste contacten met Wilbert zijn gelegd op het voetbalveld. Wilbert was gelijk enthousiast en zegt toe dat Albert Heijn Grotenhuys de opbrengst verdubbeld". Op zaterdag 2 april staat In de Dennen met een stand bij de Albert Heijn om de actie te promoten.