Er werden maar liefst 400 honderd pannenkoeken gegeten. Foto: PR
Er werden maar liefst 400 honderd pannenkoeken gegeten. Foto: PR Foto:

Belangstelling Open Huis en Pannenkoekendag IKC De Garve Wichmond overweldigend

Wichmond - Om half elf kwamen de eerste opa's, oma's, vaders, moeders, oppas en belangstellenden het plein op lopen van Integraal Kindcentrum De Garve. De kinderen van de groep 7 en 8 van het welkomstcomité stonden al voor de deur om iedereen welkom te heten. Vervolgens bood weer een andere groep kinderen de gasten koffie en thee aan.

Om kwart voor elf brachten de kinderen het schoollied, op het schoolplein, ten gehore als "officiële" opening van het Open Huis en de Pannenkoekendag. De open lessen volgden om 11.00 uur. In alle groepen en in de kinderopvang van Avonturijn was van alles te zien. In veel klassen waren meer gasten dan kinderen om een kijkje in de "onderwijskeuken" te nemen. Opa's en oma's verwonderden zich over nieuwe lesmethoden.

Ondertussen waren kinderen, samen met enkele ouders, druk bezig om stapels pannenkoeken te bakken. Rond 12.00 uur werden de eerste pannenkoeken geserveerd en kon het smullen beginnen. De belangstelling was overweldigend en veel groter dan verwacht. Er zijn maar liefst 400 honderd pannenkoeken gegeten!

Integraal Kindcentrum De Garve kan terugblikken op een heel geslaagd Open Huis en pannenkoekendag.