Zing mee met lenteconcert Almen

Almen - Op zondag 20 maart vindt een Lenteconcert plaats in de kerk van Almen door een projectkoor onder leiding van Janneke Moes. Het concert begint om 16.00 uur. Kom en zing mee. Entree is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Het Projectkoor in Almen is afgelopen september opgezet. Onder leiding van koordirigente Janneke Moes heeft het koor gewerkt aan een mooi programma om vandaag het begin van de lente te vieren. Elke repetitie begint het koor met Werbeck oefeningen, sleutels tot het bevrijden, verdiepen en onthullen van de stem. En vanaf die basis duiken we in een wereld van prachtige liederen.

Janneke Moes, geboren in Zeist, begon haar zangstudie bij Mariola Niedzielska en Christiaan Boele aan Hogeschool Helicon/de Vrije Muziek Academie. Na het behalen van haar bachelor in 2005 verhuisde ze naar Helsinki waar ze na drie jaar een vervolgstudie afrondde bij Christiaan Boele op de Snellman-Korkeakoulu.

Janneke's solo repertoire omvat klassieke en 20e eeuwse kunstliederen, maar ook b.v. Argentijnse muziek. Zij werkt als uitvoerend musicus, docent en koordirigent in Nederland en Finland. Janneke werkt intensief met de Schule der Stimmenthüllung, ook bekend als de Werbeck-scholing.

Nieuw projectkoor
Na de zomer wordt gestart met een nieuw projectkoor. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij: doulapraktijkagathe@concepts.nl