Winnaars ontvingen naast de wisselbeker, ook een heerlijke taart. Foto: PR
Winnaars ontvingen naast de wisselbeker, ook een heerlijke taart. Foto: PR Foto:

Delden winnaar van het dertigste
Stratenvolleybaltoernooi Vierakker-Wichmond

Wichmond - Vrijdag 18 maart was het dan zo ver. Na twee spannende avonden waarin de voorrondes werden gespeeld door 13 teams, mochten 8 stratenteams door naar de finaleavond. Tijdens deze avond werd er gestreden voor de felbegeerde winnaarstrofee. Zo langzamerhand is het jaarlijks terugkerend toernooi een begrip in Wichmond en omstreken. Dit jaar werd het voor de 30e keer georganiseerd!

Tijdens de finaleavond werd er gespeeld in 2 poules van 4 teams. Na een aantal zeer spannende en sportief gespeelde wedstrijden, waren het de teams De Wogt en Delden die uiteindelijk tegenover elkaar in de finale stonden. De finalewedstrijd was spannend, er moest heel wat strijd geleverd worden om met de titel te kunnen gaan strijken. Beide teams gingen gelijk op, want na 2 sets was de tussenstand 1-1. Echter Delden trok op het laatst de 3e beslissende set naar zich toe, in een eindstand van 25-23 in hun voordeel. De Hackforterweg en Lankhorsterstraat streden om de 3e en 4e plek. Beide sets werden gewonnen door de Lankhorsterstraat en zo behaalde zij de 3e plaats.

In de kantine werden de winnaars gehuldigd en kregen ze de wisselbeker uitgereikt. De winnaars konden zich bovendien tegoed doen aan een heerlijke taart, aangeboden door Bakker Besselink. De nummers twee en drie ontvingen een tegoedbon voor een heerlijke teamschaal met borrelgarnituur.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Zonder de hulp van de scheidsrechters, mensen van de zaal de Lankhorst en de diverse kantineploegen was dit niet mogelijk geweest. Vanuit de organisatie heel veel dank voor jullie inzet.