Zwembad klaar om gevuld te worden voor het nieuwe seizoen. Foto: PR
Zwembad klaar om gevuld te worden voor het nieuwe seizoen. Foto: PR Foto:

Verkoop zwemabonnementen gestart

Vorden - Het team van zwembad In de Dennen hoopt op een mooie, warme zomer en kijkt alweer uit naar alle bezoekers die weer gebruik komen maken van het heerlijke water. Maak nu gebruik van het voordelige voorverkoop tarief voor de abonnementen!

De verkoop van abonnementen voor zwembad In de Dennen is vanaf heden weer gestart. Vanaf dinsdag 22 maart (t/m 12 april voor het voordelige voorverkooptarief) zijn de abonnementen online te koop via de webshop op de website. Wilt u liever aan de kassa bestellen, dan kan dat op de voorverkoopdagen. De voorverkoopdagen zijn: donderdag 31 maart 13:00 – 20:00 uur, woensdag 6 april 13:00 – 20:00 uur en dinsdag 12 april 13:00 – 20:00 uur. Kijkt ook op de website bij 'Zwem-sporten' voor volwassenen en jeugd, de zwemlessen en overige activiteiten die op het programma staan deze zomer.

Opening zwemseizoen
Zet 24 april vast in uw agenda, want dan opent burgemeester Marianne Besselink de deuren van het zwembad voor een nieuw zwemseizoen. Alle badjuffen, badmeesters en bestuursleden heten u vanaf 24 april om 12.00 uur weer van harte welkom om te komen zwemmen, ontspannen en genieten.


www.zwembad-indedennen.nl