André Snellink met een van de klanten van het eerste uur: Yvonne Nijland. Foto: Bernadet te Velthuis
André Snellink met een van de klanten van het eerste uur: Yvonne Nijland. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

André Snellink aardappel-, groenten- en fruithandel bestaat tien jaar

Huis aan huis bij vaste klantenkring

Vorden – Op 1 maart 2006 startte André Snellink met het venten van aardappelen, groenten en fruit in Vorden, waar vanaf het begin iedere dinsdag en woensdag huis aan huis bij een vaste klantenkring wordt aangebeld. Een paar maanden later startte André Snellink met venten in de Kranenburg en sinds 2012 kunnen ook inwoners van Hengelo genieten van de verse producten die, op verzoek, zelfs tot aan de voordeur geleverd worden.

Hulp krijgt André hierbij van zijn parttime medewerker en tevens zijn ouders, die voor ondersteuning zorgen binnen het bedrijf. Bijzonder om te noemen is dat het venten in deze tien jaar nooit is uitgevallen, zelfs niet vanwege vakantie.

Kwaliteitsproducten
Diverse koolsoorten, bieten en bonen komen meestal van eigen land, maar ook broccoli, andijvie, sla, peulen, kapucijners, spruiten, winterwortels en aardappelen worden verbouwd aan de Bekmansdijk 4 in Vorden waar het bedrijf is gevestigd. André Snellink tracht een zo hoog mogelijke kwaliteit aan zijn klanten te leveren. Zo worden producten, die niet van eigen land komen, zo kort mogelijk voor verkoop aangeleverd door de groothandel om een optimale versheid te behouden. Bovendien besteedt Snellink aandacht aan teeltbegeleiding, voor een optimalisering van het teeltproces.

Liever zelf groente kweken? Ook voor groenteplanten kan men terecht bij Snellink aan de Bekmansdijk.

Levering
Snellink levert naast particulieren ook aan restaurants en landwinkels. Voor meer informatie of bestellingen, kan men contact opnemen met André via onderstaand telefoonnummer.


06-38408774