Toneelgroep Wichmond staat binnenkort weer op de planken. Foto: Paul Harmelink
Toneelgroep Wichmond staat binnenkort weer op de planken. Foto: Paul Harmelink

Toneelgroep Wichmond presenteert 'Met de kont in de botter'

WICHMOND - Voor sommige mensen is 2016 heel goed begonnen door een kleine of misschien wel een grote prijs in de Staatsloterij. In Vierakker-Wichmond is in ieder geval één persoon die daar gelukkig mee is geworden, althans...

Twee families waar de ouderwetse rolverdeling nog geld(t). Geld is er niet dus de families zullen het moeten rooien met datgene wat ze hebben. Echte financiële wonders zijn het niet en alle hoop is gericht op de nieuwe generatie. De nieuwe generatie die alles heeft, maar niet op een rijtje.
Hulp komt er uit verschillende hoeken, een rekenwonder, een nationale weldoener en een animeerdame die haar kennis en vaardigheden aanwendt om er meer uit te halen dan dat er daadwerkelijk in zit.
Met een vertrouwde cast en enkele nieuwe talenten, zal onder leiding van regisseur Henk Broekgaarden, het stuk 'Met de kont in de botter' van Bernd Gombold, vijf maal worden opgevoerd. Te weten op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari, een matinee op zondag 31 januari, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bakkerij Besselink en café D'n Olde Kriet (D.O.K.) in Wichmond.