Arrow Revival. Foto: PR
Arrow Revival. Foto: PR

Arrow Revival Band bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 28 december staat de band 'Arrow Revival' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van dienst.

Zanger-gitarist René Ebbers heeft de band in 2008 opgericht. Hij had al vanaf zijn 18e levensjaar ervaring opgedaan in diverse bands. Na wat wisselingen in bezetting, heeft de band al geruime tijd met steady basis met Nico Vink op bas en rots in de branding Ap de Swart als slaggitarist. In 2014 kwam Gerian Focking de band versterken als drummer.

De bandnaam is ontleend aan het radiostation Arrow Classic Rock FM, dat exact het repertoire ten gehore bracht dat de oprichter voor ogen had. Bij Arrow weet het publiek welke nummers ze, qua stijl, op de setlist kunnen vinden. Classic rock, muziek met een poppie sausje, waarbij de focus ligt op de '70, '80 en '90 met bands als Cold Play, Pink Floyd, Simple Minds en The Cure.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org


Bingo bij D'n Draejer in Velswijk

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt wederom in het dorpshuis "D'n Draejer", gezellige bingoavonden voor jong en oud.

Helaas zijn de 'Velswijkers' helaas nog niet in grote getale aanwezig zijn. De bingoavonden zijn opgezet voor Velswijk en omgeving en worden zijn op de volgende (let op!) vrijdagen in 2017: 6 januari, 17 februari, 17 maart en 21 april en beginnen om 20.00 uur.

Schrijf deze data vast op de kalender. "Kom een keer een kijkje nemen om te zien of het geluk ook voor u is weggelegd! Voor 10 euro koopt u een set kaarten waarmee acht ronden gespeeld kan worden, of koop een duo kaart voor 15 euro waarmee u dubbel kans heeft!", aldus de organisatie. "U krijgt acht verschillende kleuren bingokaarten, elke ronde heeft een andere kleur, daarmee kunt u de hele avond spelen. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook kan u mee spelen met duo kaarten, deze zijn 15 euro en dan heeft u iedere ronde twee kaarten om mee te spelen. Ook is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee keer een extra ronde, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint."

Dorpshuis D'n Draejer aan de Velswijkweg 50 te Velswijk gaat om 19.30 uur open.