Heren dubbel finale van het tennistoernooi bij De Nieuwe Hellewei. Foto: PR
Heren dubbel finale van het tennistoernooi bij De Nieuwe Hellewei. Foto: PR

Publiek genoot van vele sportieve tenniswedstrijden

Autobedrijf Melgers Tennistoernooi

STEENDEREN - Onder bijzonder goede weersomstandigheden is van 25 t/m 30 oktober het Autobedrijf Melgers Tennistoernooi gehouden op het tennispark 'De Nieuwe Hellewei' in Steenderen. Ruim zestig deelnemers hebben er een goed toernooi van gemaakt.

Er werd gestreden om punten in verschillende categorieën. De onderhoudsploeg zorgde ervoor dat de banen er steeds verzorgd bij lagen. De dames van de kantine stonden dagelijks klaar met een hapje en een drankje. De vrijdagavond werd bovendien extra gezellig met muziek en verzoeknummers door de DJ's Maarten en Louis. De nieuwe toernooileidster Antoinette Knobben had af en toe nog wat hulp, van de vaste toernooileider Rik van het Regio-Bank tennistoernooi en daarnaast Emiel, zodat het toernooi goed kon verlopen. Er waren enkele afmeldingen door ziekte en tijdens het toernooi wat blessures zodat er wat partijen zijn uitgevallen. Zaterdag 29 oktober waren de halve finales en de finales op zondag 30 oktober. Er was veel publieke belangstelling voor de heren-enkel partij, niveau 5, tussen Marcel van Marcke en Remco Tempels. Ook de dames-dubbel partij niveau 3 was spannend en van grote klasse.

De uitslagen
Dames-dubbel 7: eerste prijs: Evelien Kleiss en Jolijn van der Pool, tweede prijs: Truus van de Pavert en Stieny Vleemingh. Gemengd dubbel 7: eerste prijs: Emmy Stegeman en Roeland Hendriks, tweede prijs: Truus van de Pavert en Ben van de Pavert. Heren-dubbel 7: eerste prijs: Rudy Koenders en Roeland Hendriks, tweede prijs: Henk Berns en Alfons Berns. Gemengd-dubbel 6: eerste prijs: Esther Kelder en Jack Kelder, tweede prijs: Berdy Langeler en Marcel Essing. Heren-dubbel 5: eerste prijs: Emiel Snelder en Rene Nijhuis, tweede prijs: Maarten Huisman en Kai Scholten. Heren-enkel 5: eerste prijs: Marcel van Marcke, tweede prijs: Remco Tempels. Dames-dubbel 3: eerste prijs: Lisette Dijkman en Jonne van Welij, tweede prijs: Anneleen Dijkman en Kim van Esterik.
De eerst prijs was een waardebon van Houx-Sport uit Zutphen en de tweede prijs een tasje met schoonmaakartikelen met wasbeurt bij de hoofdsponsor Autobedrijf Melgers uit Steenderen. Achterkamp Bedrijfsopleidingen uit Baak (samen bewust veilig) was de subsponsor van dit toernooi. Nu op naar het Regio-Bank tennistoernooi in week 11 van 12 t/m 19 maart 2017. Dit traditionele toernooi is voor velen een goede voorbereiding voor de KNLTB tenniscompetitie.