Het stratenvolleybaltoernooi is een begrip in Hengelo en omgeving. Foto: Ton Halfman
Het stratenvolleybaltoernooi is een begrip in Hengelo en omgeving. Foto: Ton Halfman

Inschrijving DVO Stratenvolleybaltoernooi

Inschrijven kan nog tot zondag

HENGELO – Sinds begin deze maand is het weer mogelijk om in te schrijven voor het Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. Inmiddels is gebleken dat er weer veel animo is voor het toernooi. Maar er is nog ruimte voor (nieuwe) teams. Aanmelden voor het toernooi is mogelijk tot zondag (18 september) via www.dvohengelo.nl.

Vorig jaar hebben zich 87 teams ingeschreven voor het toernooi. Bestaande teams hebben voorrang op nieuwe teams zolang ze zich op tijd opgeven. In geval van teveel deelnemende nieuwe teams is datum en tijdstip van aanmelding bepalend voor toelating tot het toernooi. Het inschrijfreglement is terug te vinden op de site van DVO.

Het toernooi gaat eind november van start en de finale wordt gespeeld in het laatste weekend van januari 2017. Kijk voor meer informatie op www.dvohengelo.nl of neem contact op met de stratenvolleybalcommissie via stratenvolleybal@dvohengelo.nl.

Volg het toernooi via: http://www.facebook.com/SVBDVO en http://twitter.com/DVOSVB.


Jong en oud verbinden, samen aan de slag met Burendag

STEENDEREN - Op zaterdag 24 september vindt de jaarlijkse, landelijke burendag plaats. Ook in Steenderen laten zij die dag zien wat er met elkaar kan worden bereikt. Om 11.00 uur, na de koffie is de start, met het maken van steigerhouten banken!

Zij kunnen nog handen van jong en oud gebruiken om te helpen, dus kom en help mee. Als straks de plannen in de Johannesschool een feit zijn, kan iedereen in Steenderen daar gebruik maken van vele activiteiten.

De dag gaat door tot ongeveer 16.00 uur en dan wordt afgesloten met een drankje en een hapje. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen er is koffie en een drankje. Stichting Welzijn Steenderen heeft voor deze dag een bijdrage van het Oranjefonds ontvangen.