Het zwembadwater spat metershoog tijdens bommetjeswedstrijd. Foto: PR
Het zwembadwater spat metershoog tijdens bommetjeswedstrijd. Foto: PR

Grote bommetjeswedstrijd en Dokkie Disco

STEENDEREN - Wie kan het zwemwater meters hoog laten spatten? Kom dan zaterdag 20 augustus naar de grote bommetjeswedstrijd op zwembad Steenderen. Het deelnemersveld is verdeeld in diverse leeftijdsgroepen, ook voor volwassenen. De wedstrijd wordt gehouden vanaf 17.00 uur.

Vorig jaar deden er alleen vaders mee, dit jaar hoopt de activiteitencommissie natuurlijk ook op moeders. Er komt een officiële jury die zal bepalen wie de hoogste én mooiste bom maakt vanaf de startblokken.
Aanmelden hoeft niet, iedereen kan gewoon komen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar wie geen abonnement heeft, betaalt wel entree. Het belooft weer een feestje te worden, supporters zijn ook van harte welkom. Er zijn leuke prijsjes te winnen.

Het zwembad biedt een goedkoop 'bommetjesmenu' dat alleen rondom de wedstrijd voor een speciaal bedrag verkrijgbaar is tussen 16.30-17.30 uur, daarna gelden de normale prijzen!

Aansluitend Dokkie Disco
Als alle spetters weer zijn verdwenen mag iedereen een duik nemen tijdens de Dokkie Disco van 19.30 – 21.30 uur. Dokkie Disco op zwembad Steenderen is voor alle jeugd van de basisscholen en de eerste paar jaar van het voortgezet onderwijs. Een dj zorgt voor swingende muziek, er is sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting en natuurlijk zijn er ook weer de inmiddels beroemde danswedstrijden.

Het zwembad is gevuld met kleurrijke ballen en de grote spin is weer aanwezig, net als de glijbaan.

Kortom: groot zwemfeest! Het zwemwater is ook tijdens Dokkie Disco natuurlijk rond de 29 graden. Er wordt entree gevraagd. Een A-diploma is verplicht.


www.zwembadsteenderen.nl