Johan Stein uit Varsseveld 40 jaar in dienst bij Autobedrijf Bergsma. Foto: PR
Johan Stein uit Varsseveld 40 jaar in dienst bij Autobedrijf Bergsma. Foto: PR

Veertig jarig jubileum monteur Autobedrijf Bergsma

HUMMELO - Dinsdag 9 augustus was het veertig jaar geleden dat Johan Stein uit Varsseveld in dienst trad bij Autobedrijf Bergsma te Hummelo.

Als zeventienjarige jongen kwam hij in dienst bij Piet en Annie Bergsma, die vanaf 1964 het autobedrijf in Hummelo runden. Elke dag kwam hij vanuit Doetinchem met zijn Yamaha FS1. In de loop der jaren behaalde hij de nodige papieren voor het monteursvak en tevens is het doel nog om ook de examens voor APK te halen.

Johan is na het overlijden van Piet Bergsma in 1991 in dienst gebleven bij het autobedrijf, toen en nu nog steeds onder leiding van Peter Bergsma. Inmiddels is Johan alweer veertig tevreden jaren verder, want zoals hij zelf zegt: "Als het goed is, is het goed."

Na al deze jaren is Johan al niet meer weg te denken in Hummelo. Zo heeft hij zijn trouwe vaste klantenkring opgebouwd, die van heinde en ver komen om de auto voor onderhoud naar de garage te brengen.

Op de feestelijke dag zelf werd Johan door Peter en zijn gezin verrast en kwamen er meerdere felicitaties binnen gedurende de rest van de dag. "Johan nog vele werkjaren gewenst bij autobedrijf Bergsma!", aldus het team van Autobedrijf Bergsma.