Maud van Walstijn met Memorie. Foto: PR
Maud van Walstijn met Memorie. Foto: PR

Maud van Walstijn reserve kampioen van Gelderland

HENGELO - Op 8 augustus werd in Rekken het Gelders Kampioenschap voor pony's verreden. Enkele leden van Rijvereniging en Ponyclub Hengelo wisten hier knappe resultaten te behalen.

Maud van Walstijn is reserve kampioen geworden van Gelderland met haar pony Memorie in de B-dressuur.
Daarnaast werd ze met haar pony Igor ook nog vierde in de L1-dressuur.

Gekwalificeerd voor Nederlands Kampioenschap

Behalve dat Maud zich reserve kampioen van Gelderland mag noemen, heeft zij zich ook gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap met haar pony Memorie.
Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen, de Hippiade, nemen de beste ruiters van alle provincies het tegen elkaar op. De vereniging wenst haar heel veel succes.

De Hippiade dressuur voor pony's is op 27 augustus en de Hippiade dressuur voor paarden wordt gehouden op 2 en 3 september.


www.ponyclubhengelogld.nl


KMC'95 Motor-avond-4-daagse

Vier ritten van rond honderd kilometer

KEIJENBORG - Vakantie is bijna voorbij, alweer tijd voor motorrijden? Lekker samen of alleen, zelfstandig of met een voorrijder. Het kan allemaal tijdens de Motor-avond-4-daagse van de Keijenborgse Motorclub KMC'95.

Dit jaar wordt de 4-daagse gereden van 16 tot en met 19 augustus. Een aantal leden heeft weer mooie ritten uitgezet van ongeveer honderd kilometer per avond. Halverwege de route is er een stempelpost en gelegenheid voor een kop koffie of glas frisdrank. Na afloop kan in op het terras van Coen's Tapperij uitgebreid nagepraat worden.
Inschrijving en startpunt is niet meer in de Velswijk maar bij Coen's Tapperij, St. Janstraat 3, 7256 BA te Keijenborg. Er kan gestart worden vanaf 17:30 uur tot 19:00 uur. De routes zijn beschikbaar voor navigatiesystemen van Garmin.
Inlichtingen over de Avond-4-daagse of KMC'95 op de site, www.kmc95.nl.