Jan en Riek Hermans temidden van broers, zussen, kinderen en kleinkinderen. Foto: Roderic Kreunen
Jan en Riek Hermans temidden van broers, zussen, kinderen en kleinkinderen. Foto: Roderic Kreunen

Jan en Riek Hermans 55 jaar getrouwd

KEIJENBORG - Jan en Riek Hermans zijn 55 jaar getrouwd. Voor de meesten bekend van de schoenmaker Hermans uit de Keijenborg, waar zij jarenlang hun schoenenzaak hebben gehad.

Het heugelijke feit is in familiekring gevierd, waarbij naast de broers en zussen, hun vier kinderen en elf kleinkinderen aanwezig waren. Van de kinderen en kleinkinderen kregen Jan en Riek een kippenhok met twee kipjes cadeau. Met de familie is bij Langeler in Hengelo genoten van een heerlijk etentje. Daar werden ze bovendien nog getrakteerd op een 'optreden' van hun twee zoons die een optreden van de Fantasticos naspeelden. Jan en Riek Hermans kunnen tevreden terugkijken op een heerlijke dag.


Kleurrijke expositie in Bronkhorst

BRONKHORST - Dinie Wisselink en Anny Slakhorst exposeren samen van zaterdag 23 juli t/m 29 juli in de Kapel van Bronkhorst.

Dinie Wisselink schildert al ruim 36 jaar en heeft een geheel eigen kleurgebruik en stijl ontwikkeld, mede door het volgen van diverse workshops. Zij heeft al vele exposities op haar naam staan. Haar werk komt voort uit de grote fascinatie voor de natuur en in het bijzonder voor dieren en landschappen. Ook zijn tijdens de expositie mooie schilderijen te zien, waarin zij paarden schitterend weergeeft op het doek.
Anny Slakhorst schildert al vele jaren met veel plezier. Dit is terug te vinden in haar diverse kunstwerken: landschappen, dieren maar ook abstract en geometrische structuren zijn in haar collectie terug te zien. Anny schildert vanuit haar gevoel: "Als ik iets zie dat mij aanspreekt, me raakt of intrigeert dan wil ik dat omzetten in creativiteit." Hierdoor staat ieder schilderij op zichzelf en straalt het eigenheid uit.

Expositieruimte is dagelijks geopend van 11.00-18.00. Een veelzijdige expositie, waar iedereen van harte welkom is.

Paarden van Dinie Wisselink. Foto: PR