Gezelligheid tijdens jaarlijke familiedag bij Hopza en Tierelantijn. Foto: PR
Gezelligheid tijdens jaarlijke familiedag bij Hopza en Tierelantijn. Foto: PR

Familiedag Hopza en Tierelantijn

HENGELO - Tijdens de jaarlijkse familiedag, georganiseerd door Peuteropvang Hopza en Tierelantijn, konden kinderen hun familieleden kennis laten maken met de leidsters, juffen, vrijwilligers, ruimte, speelgoed en de groepen. Familieleden werd gevraagd de portemonnee mee te nemen, zodat met de opbrengst van de dag een mooie nieuwe traptrekker aangeschaft kon worden.

Op de gezellige ochtend was er van alles te doen. Speciaal voor deze dag hadden de kinderen iets moois gemaakt wat verkocht kon worden. Samen met beeldend kunstenaar Sebastiaan Brinkhorst is de handafdruk van elk kindje vastgelegd in gips. Deze afdrukken vonden gretig aftrek. Hetzelfde gold voor de schattige foto die van elk kind gemaakt is en het grabbelen in de grabbelton. De ranja, koffie en thee en warme wafels waren reuze populair onder zowel de familieleden als de kinderen. Marjolein Weenk van Kleurenpret werd door John Rondeel uitgenodigd. Het was een groot feest. Marjolein maakt als ballonartiest fantastische dieren, schminkt ondertussen prachtig en brengt stoere glitter tattoos aan.
Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde ochtend, de John Deere traptrekker kon worden aangeschaft bij Jan de Winkel. Dank aan de sponsoren en iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van deze familiedag.