Een spetterende uitvoering door de jeugd van Achilles. Foto: PR
Een spetterende uitvoering door de jeugd van Achilles. Foto: PR

Uitvoering Gymnastiekverening Achilles vanwege 90-jarig bestaan

HENGELO - Zondagmiddag 3 juli was er een spetterende Uitvoering ter gelegenheid van het 90-jarige bestaan van Gymnastiekvereniging Achilles in Sporthal de Kamp in Hengelo.

In 1926 werd de gymnastiekvereniging opgericht. Gymnastiek is één van de beste sportkeuzes om mee te starten zodat je op een veilige manier de basistechnieken van het bewegen kan aanleren. De uitvoering was spectaculair en telde maar liefst twaalf verschillende acts die werden uitgevoerd door de leden van Achilles en met medewerking van de turnheren van WSV-Warnsveld.

Het thema was Retro, met een inleiding van Tai-chi, zodat de uitvoering ontspannen van start kon gaan. Daarna kon iedereen genieten van alle prachtige optredens waar de jongens en de meiden van Achilles de afgelopen maanden zo hard voor getraind hebben. Rock & Roll, Piraten, Jungle, Jump, Dance, 90's, Cowboys & Indianen, Stars on 45, Disney, Captain Jack, Grease, Girls en Men's World kwamen voorbij.

Tussen de acts werden we vermaakt met muziek van 'De Marrattenband' zodat de toestellen klaar gezet konden worden voor de volgende act. Ook was er een verloting met leuke prijzen gesponsord door de ondernemers uit Hengelo Gld. Met muziek en licht van Jeffrey van Londen was het een mooie uitvoering ter ere van dit 90-jarig jubileum!

Namens Achilles wil het bestuur iedereen bedanken die heeft geholpen tijdens de uitvoering, in het bijzonder de leiding voor alle tijd en energie die ze in de uitvoering hebben gestoken! Bedankt! Zij wenst iedereen een hele fijne zomervakantie toe en graag tot ziens bij Achilles!