Wie wint Grasnapolski-arrangement? Foto: PR
Wie wint Grasnapolski-arrangement? Foto: PR

Grasnapolski-arrangement te winnen bij Obelink

WINTERSWIJK - Het zit er weer aan te komen: de Zwarte Cross, het grootste spektakel van Nederland dat plaats vindt in de Achterhoek bij Lichtenvoorde. Sinds 2013 heeft Obelink een samenwerking met de Zwarte Cross om te 'glampen' tijdens deze Cross in Kampeerhotel Grasnapolski. Dit luxe kampeerhotel bestaat uit volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent. De kampeerhotelgasten kunnen hier verder gebruik maken van een apart badhuis, een sauna en een jacuzzi.

Door deze unieke samenwerking met de Zwarte Cross mag Obelink tijdens deze open festival-zondag op 26 juni ook dit keer weer een Grasnapolski-arrangement voor twee personen verloten op Facebook plus nog eens twee campingkaarten voor twee personen. Iedereen die Obelink volgt op Facebook, kan meedoen.
Wie ook net zo'n wil tent aanschaffen zoals die in hotel Grasnapolski staan, kan ook terecht bij Obelink. In de winkel zijn op zondag 26 juni veel aanbiedingen te vinden voor de festivalganger. Ook allerlei andere festivalartikelen zoals pop-up tenten, partytenten, slaapzakken, rugzakken, stevig schoeisel, laarzen en weggooiponcho's zijn te vinden bij Obelink.
Op zondag 26 juni er ook live cooking met medewerking van de Campingaz kok. Hij maakt lekkere hapjes op de BBQ. Uiteraard zijn ook alle andere afdelingen geopend en kunt u zich uitgebreid laten informeren over de artikelen en alle trends op kampeergebied.
Op de afdeling tuinmeubelen is ook de vooropruiming begonnen en zijn er al weer diverse tuinsets afgeprijsd.
Voor een hapje en een drankje kunt u zoals altijd terecht in het restaurant en voor de kinderen is de ballonnenclown aanwezig.


www.obelink.nl