Marietje Bosman onthult een vaandel met het nieuwe logo van S.H.S. Foto: PR
Marietje Bosman onthult een vaandel met het nieuwe logo van S.H.S. Foto: PR

Seniorenvereniging Hengelo-Steenderen S.H.S. hield eerste bijeenkomst

Nieuw logo symboliseeert verbondenheid

HENGELO - Op 24 februari 2016 heeft het bestuur van S.H.S. de oprichtingsakte en de statuten ondertekend op het kantoor van notaris Blankestijn in Zelhem. En met die ondertekening was de nieuwe seniorenvereniging een feit. Achter de schermen is keihard gewerkt en dat heeft geresulteerd in een eerste S.H.S. bijeenkomst op 20 april met medewerking van het Moonshine Duo met zang, harmonica en drums in zaal Wolbrink in Hengelo.

Aan het begin van de middag werd door voorzitter mevrouw Marietje Bosman een vaandel onthuld met het nieuwe logo van S.H.S. De letters S H S zijn aan elkaar verbonden en dat symboliseert de verbondenheid van de leden van de seniorenvereniging, aldus mevrouw Bosman.

Het was een goed bezochte en gezellige middag waar de koffie of thee voor rekening kwam van S.H.S. Er werd volop gedanst op de muzikale klanken van het Moonshine Duo. Het muziekduo laste regelmatig een pauze in zodat er voldoende gelegenheid was om gezellig met elkaar te praten en een drankje te drinken.

Aan het einde van de middag was er een verloting waarmee veel lekkernijen, waaronder een leverworst of een cake of een lekkere frisdrank, gewonnen konden worden. Deze eerste bijeenkomst was zeer zeker een geslaagde middag.

S.H.S. is ontstaan uit ANBO Hengelo/Steenderen. Het bestuur kon zich totaal niet in het beleid van ANBO vinden en heeft daarom besloten om een eigen vereniging op te richten. S.H.S. heeft nu al meer dan honderd leden, zelfs deze middag zijn er mensen lid geworden. Het bestuur van S.H.S. is trots op dit resultaat en vindt het geweldig dat de leden achter S.H.S. staan. S.H.S. wil activiteiten voor senioren blijven organiseren en hopen dan ook dat er nog vele goedbezochte bijeenkomsten zullen volgen.