In de Remigiuskerk werd het mooiste getoond dat de Hengelose ondernemers in huis hebben. Foto: Gerwin Nijkamp
In de Remigiuskerk werd het mooiste getoond dat de Hengelose ondernemers in huis hebben. Foto: Gerwin Nijkamp Foto: Gerwin Nijkamp

Hengelose modezaken zijn weer klaar voor het voorjaar

HENGELO - Verschillende Hengelose ondernemers presenteerden zich op donderdag 14 april tijdens de jaarlijkse Lenteshow in de Remigiuskerk in Hengelo. De deelnemende zaken waren Roozegaarde Sport & Mode, Slotboom Tweewielers, Schoenmode Hermans, Goossens Atomica, Spannevogel, Hema en Frederiks by Jessi. Ook waren er kapsters van de Barbier en Wuestenenk aanwezig om het haar van de modellen te doen.

Doordat er veel verschillende ondernemers deelnemen, kon de bezoeker in de Remigiuskerk ook een veelzijdige modeshow verwachten. Zo showden Frederiks by Jessi, Goossens Atomica en Roozegaarde Sport & Mode de nieuwste kledingtrends voor het voorjaar en de zomer voor zowel vrouwen als mannen. Schoenmode Hermans toonde onder andere sneakers voor de dames, casual herenschoenen en sportieve kinderenschoenen. Slotboom Tweewielers liet de nieuwste trends op het gebied van fietsen en accessoires zien.
De bedoeling is om Hengelo met deze modeshow nog maar eens op de kaart te zetten. En dan in het bijzonder het winkelaanbod. "We willen laten zien wat we aan winkels te bieden te hebben", legt Jessi Frederiks van Frederiks by Jessi uit. "Eigenlijk is alles hier in het dorp te krijgen."


Bekijk op pagina 28 een fotoreportage van de modeshow