Spectaculair weekend met veel pk's. Foto: PR
Spectaculair weekend met veel pk's. Foto: PR

Inschrijving Trekkertrek Zelhem geopend

ZELHEM - Buurtvereniging Oosterwijk organiseert op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei, Eerste Pinksterdag, weer een spectaculair weekend met veel pk's op het terrein aan de Hogeveldweg in Zelhem.

Op zaterdagavond 14 mei is er gelegenheid voor de Sport en Hobbysport Trekkers, zij zullen een poging voor de sleepwagen wagen (deze deelnemers komen ook op de zondag weer in actie).

Presenteer je Amerikaanse voertuig

De zaterdagavond zal geheel in Amerikaanse stijl zijn, zo worden er Amerikaanse voertuigen gepresenteerd. Een ieder die in het bezit is van een Amerikaans Voertuig (trekkers, auto etcetera) en die op deze avond zich wil presenteren, kan zich aanmelden op buurtoosterwijk@gmail.com of telefonisch 0314-621694. Op zondag 15 mei, 1e Pinksterdag, zal er net als voorgaande jaren een grote Trekkertrekwedstrijd worden georganiseerd volgens het TSTA reglement. Wederom met drie banen en drie sleepwagens.

Deelname aan een wedstrijd is geheel voor eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan deelnemers, tractoren of derden. Dit geldt zowel voor, tijdens als na afloop van de wedstrijd.

Daarnaast dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn of minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig tractorrijbewijs. Deelname aan tractorpullingwedstrijden dient meeverzekerd te zijn, zonodig kan men een dagverzekering afsluiten via de organisatie. Afdekzeil is verplicht en de Trekker moet voorzien zijn van een steigerbegrenzer. Deelnemers in de sportklassen hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Inschrijving
De inschrijving voor de wedstrijden is vanaf heden geopend. Men kan zich inschrijven via de website www.bvoosterwijk.nl , ga naar 'Trekkertrek' en vervolgens ''Inschrijving'. Wees er snel bij om verzekerd te zijn van deelname. De definitieve inschrijving geldt pas na betaling.

Ook zal er een grote oldtimershow zijn. Opgave hiervoor kan ook via de website. Beide avonden vinden feestavonden plaats in de feesttent, met op zaterdagavond de TR Countryband en zondagavond de alom bekende band HIKE.


www.bvoosterwijk.nl