Girlpower kampioensteam schoolhandbal bij de meisjes. Foto: PR
Girlpower kampioensteam schoolhandbal bij de meisjes. Foto: PR

Hengelose basisschoolleerlingen
genieten van sportieve middagen

HENGELO - Handbalvereniging SV Quintus hield dit jaar het scholenhandbaltoernooi in Sporthal de Kamp. Woensdagmiddag 16 maart kwamen de meisjesteams voor hun competitie, woensdags de 23ste de jongens. Wie niet is geweest, heeft echt wat gemist!

Een grote opkomst met zeven meisjesteams van groepen 7 en 8, die super-enthousiast waren. Er werd fanatiek, sportief en met plezier gespeeld. Het was een spannende strijd om de eerste plaats tussen De Keijenborgse Girls en Girlpower. Aan het einde van de middag werden de prijzen uitgedeeld. Uitslag: 1. Girlpower, 2. Keijenborgse Girls, 3. Snoepmachine, 4. Skitties, 5. Meiden de Leer, 6. gedeelde plaats Pandagirls en The Girlies.
Tijdens het jongenstoernooi was de sfeer in de hal weer geweldig, net als bij de meisjes. De jongens waren zeer fanatiek, er werd fel en sportief gespeeld door de negen teams. Uitslag: 1. Panda Boys, 2. obs/2, 3. Bliksem Orki's, 4. De leer/a, 5. De Varkens, 6. No Name, 7. obs/1, 8. De Leer/b, 9. Bekveldseboys.

Het waren twee mooie dagen, met heel veel blije kinderen. De nummers één gaan door naar de Gelderse, succes, jullie kunnen het! Dank aan de Spannevogel voor het beschikbaar stellen van de bekers en alle vrijwilligers. Zonder deze hulp was het toernooi niet mogelijk. Dank ook aan alle kinderen, wat een mooi spel het handballen. Kom gerust op vrijdag meetrainen.


www.svquintus.nl


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Uitslag van donderdag 24 maart, de Paasdrive en ook tweede avond van de top-integrale competitie van Bridgeclub Bronkhorst. Dat betekent dat iedereen dezelfde (voorgestoken) spellen speelt en er maar één uitslag is. Heel bijzonder dat een paar van de 'nieuwelingen' tweede is geworden!

Voor iedereen stond een doosje eieren op tafel en kon bij elk spel eieren worden gewonnen of verloren. Per gemaakt deelcontract kreeg je één ei, voor de gemaakte manche twee eieren, en voor klein slem drie eieren. En voor elke downslag werd een ei weggegeven. Het was dan ook een gezellige drukte om alle eierentransacties eerlijk te laten verlopen en alle eieren veilig te 'vervoeren'. Dank aan de wedstijdleider(s) en aan de directeur eierzaken! In totaal 38 paren verdeeld over twee lijnen.

Uitslag: 1. Inge & Reint Pellenberg 61,32%, 2. Agnes Pietersen & Resy Wensink 61,15%, 3. Irene Lichtenberg & Theo Schoenaker 58,75%, 4. Ria Jansen & Rikie Scheers 57,64%, 5. Tiny Kleinreesink & Wim Schipper 55,72% 6. Jenny & Wim van Wanrooy 55,28%, 7. Henny Deunk & Wil Matser 54,76%, 8. Dick Brinkman & Hans Dekker 54,38%, 9. Marijke Hilderink & Erica Schut 54,24%, 10. Frieda Driever & Harrie Pelgrom 53,70%.

Volgende week bridgen op donderdag 31 maart, de eerste avond van de laatste competitieronde van dit seizoen. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.