Luxe camper om voor langere tijd te overwinteren in het warme zuiden. Foto: PR
Luxe camper om voor langere tijd te overwinteren in het warme zuiden. Foto: PR

Primeur op de open dagen van
Oortgiese Campers

BAAK - Bijna is het zover, het weekend van 2 en 3 april zal Oortgiese Campers op hun feestelijke open dagen de THOR A.C.E. camper presenteren aan het publiek in de Achterhoek. Naast de verhuur, verkoop en onderhoud aan campers heeft het Achterhoekse bedrijf sinds dit jaar nu ook het importeurschap van het Amerikaanse camper merk THOR verworven.

THOR Motorhomes is de grootste producent van campers in Noord Amerika. De A.C.E. serie is het type wat door Oortgiese campers gekozen is om als eerste in Nederland geïntroduceerd te worden. Met zijn negen meter lengte is de A.C.E. een camper die in Europa prima te besturen is.
Janno en Joost van Oortgiese campers zagen al geruime tijd een stijgende vraag naar grote en luxe campers om voor langere tijd te overwinteren in het warme zuiden. Het unieke kenmerk van de A.C.E camper is de Slide out (de zijwanden die uitschuiven). Deze creëren een enorme leefruimte die door geen enkel andere Europese camper geëvenaard kan worden. Daarbij zijn de deze campers bijzonder compleet uitgerust. Automaat, Dakairco, TV's, magnetron, oven, Leveling systeem; alles is standaard. Daarbij is hij qua prijs bijzonder concurrerend ten opzichte van de andere grote campers met C1 rijbewijs van de Europese bouwers.

Op de open dagen van Oortgiese Campers word de A.C.E. gepresenteerd maar uiteraard ook de nieuwe huurvloot van 2016 en een aantal top occasions. Tevens kan men kennis maken met de mogelijkheden voor onderhoud, APK, schadeherstel en op/inbouw van accessoires.
Het belooft weer een gezellig weekend te worden en uiteraard is iedereen van harte welkom op 2 en 3 april tussen 10.00 en 16.00. De koffie staat klaar.

Meer informatie is te vinden op de sites.


www.oortgiese-campers.nl

www.thor-campers.nl


Paasstuk gemaakt bij ZijActief

KEIJENBORG - Woensdagavond 16 maart was er een creatieve avond bij ZijActief. De waarnemend voorzitster opende de avond, waarna een gedicht werd voorgelezen door de secretaresse en de notulen door de notuliste.

Hierna heette de voorzitster Jolanda van Londen van Bloemsierkunst Jolanda een hartelijk welkom. Jolanda ging met de leden een Paasstukje maken. Zij zorgde voor de bloemen en dergelijke. Zelf hadden de dames ook wat materiaal meegenomen. Het was een gezellige boel en ieder deed z'n best om er iets moois van te maken, en dat is het ook zeker geworden.
Jolanda was tevreden wat ze gemaakt hadden. En zij waren natuurlijk helemaal tevreden over het resultaat.
De volgende avond is op 20 april, dan komt de heer Maalderink uit Steenderen, dit is wederom bij het dorpshuis De Horst in Keijenborg.

Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Mooie Paasstukjes bij ZijActief. Foto: PR