Altijd veel publiek bij Hoken in Toldijk. Foto: Liesbeth Spaansen
Altijd veel publiek bij Hoken in Toldijk. Foto: Liesbeth Spaansen

Høken in Toldiek festival

TOLDIJK - Zonder Normaal geen høken? Natuurlijk wel! Høken is feesten, høken is springen, høken is dansen, høken is los gaan, høken is liefde en høken is genieten. Høken is alles wat leuk is! Daarom wordt met gepaste trots het programma gepresenteerd van Høken in Toldiek 2016, twee dagen høken als nooit tevoren!

Op vrijdagavond 24 juni is de aftrap met een gevarieerd programma op maar liefst drie podia: de Boetners, Kisjeskearls, AC/DC UK, Doe Maar Net Alsof, Bökkers en Memphis Maniacs zullen het publiek laten høken op alle mogelijke manieren.
Bijkomen kan op de zaterdag ... maar op zondag 26 juni volgt het traditionele Koffieconcert met blaaskapel Štestí, De Pensionado's, Old Ni-js, De Lendebosch Bloazers, Kennèh en Pater Moeskroen. Ook de jongste høkers worden niet vergeten: Kennèh zal een speciale kindershow in elkaar knutselen!
39 jaar lang stond Høken in Toldiek in het teken van Normaal, maar met de veertigste editie slaat de organisatie een ander pad in. Een tweedaags festival in de openlucht met drie podia, diverse bands en dus voor ieders wat wils! Een grote verandering, maar met het sfeertje en de gemoedelijkheid als vanouds.
Op vrijdag 1 april gaat de online ticket verkoop van start. Wees er op tijd bij om de 'Vroege-Høkers-korting' mee te pakken!
Voor tickets en informatie: bezoek de website en volg de social media van Flophouse. Wi'j goat deurdonderen! Jullie ook?
Vrijdag 24 en zondag 26 juni: Høken in Toldiek festival 2016 bij JJC Flophouse Toldijk.


www.flophouse.nl

Fb: Flophouse

Twitter: @ jjcflophouse