Wilbert Grotenhuys (r.) en Bart Leferink met het nieuwe reclamebord. Foto: PR
Wilbert Grotenhuys (r.) en Bart Leferink met het nieuwe reclamebord. Foto: PR

AH Vorden nieuw reclamebord in Sporthal "de Lankhorst"

WICHMOND - Om een sporthal, zoals deze in Wichmond, draaiende te houden zonder gemeentelijke steun in zo'n kleine gemeenschap is niet eenvoudig. Eén van de financiële middelen is bordsponsoring in de sporthal, welke inmiddels langs alle geveldelen zijn aangebracht.

Bijzonder trots zijn wij dat AH Vorden ook een nieuw reclamebord voor enkele jaren beschikbaar heeft gesteld. De heer Wilbert Grotenhuys, welke al diverse malen met de jeugd van Vorden gebruik heeft gemaakt overhandigd het nieuwe bord aan voorzitter Bart Leferink.


Steun voor kandidatuur Special
Olympics Achterhoek

REGIO - Like de Facebook-pagina van de Special Olympics Achterhoek om als regio de draagkracht voor het evenement te tonen. De Achterhoekse organisatie die de editie van 2018 van deze 'speciale Spelen' voor sporters met een verstandelijke beperking naar deze streek wil halen, hoopt op brede steun. 2.000 sporters en hun 1.000 begeleiders zullen naar verwachting hun opwachting maken.

Begin dit jaar werd het bidbook aangeboden aan Special Olympics Nederland, waarmee het plan voor het groots opgezette internationale sportevenement in de Achterhoek werd gepresenteerd. Clémence Ross was het die het bidbook overhandigde; Achttien sporten op diverse Achterhoekse sportaccommodaties. Ross is niet de enige bekende Achterhoeker die zich als ambassadeur verbond aan het evenement. Ook mensen als Guus Hiddink, Klaas-Jan Huntelaar en Bennie Jolink steunen de Achterhoekse kandidatuur. De enige tegenkandidaat is overigens Den Haag. Begin juli dit jaar wordt bekend of het Den Haag of de Achterhoek wordt.


www.specialolym-picsachterhoek2018.nl

https://www.facebook-.com/Special-Olympics-Achterhoek-2018-107525559618914/

Twitter: @NSO2018