Jazz en Funk bij Live@Ideaal. Foto: PR
Jazz en Funk bij Live@Ideaal. Foto: PR Foto:

SJAM bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 17 februari staat de band 'SJAM' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

SJAM is wereldberoemd in Zieuwent (en directe omgeving). In de band spelen Sandra Jansen-zang, Freek Jansen (geen familie)-drums, Joris Beerten-bas en Marcel Teunissen-gitaar. De stijl van de band gaat van jazz tot funk en de covers worden zoveel mogelijk in een eigen jasje gespeeld.

Aan ervaring is geen gebrek, want alle bandleden speelden al in andere bands, vaak met een heel ander genre dan nu.

SJAM speelt al een paar jaar in de huidige samenstelling. Hun belangrijkste bedoeling is om gezellig samen muziek te maken en te experimenteren. Vaak komen nummers spontaan aanwaaien en zo is een breed repertoire opgebouwd. Het gaat bij SJAM vooral om de muzikaliteit en zo wordt een nummer regelmatig in een andere uitvoering gespeeld.
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org