Werkbezoek van de PvdA bij De Werf in Vorden. Foto: PR
Werkbezoek van de PvdA bij De Werf in Vorden. Foto: PR

Zang-, ontmoetingsdienst Achterhoek

ZELHEM - Zondagmiddag 7 februari vindt er een zang- en ontmoetingsdienst georganiseerd door 'Stichting de Opdracht' plaats in Cultureel centrum De Brink, Stationsplein 12 te Zelhem (ingang zaal via parkeerplaats achterzijde, Industrieweg).

In deze bijeenkomst, die om 16.00 uur begint, hoopt dhr. H.G. Dijkman uit Vorden voor te gaan. Het Aaltens Christelijk Mannenkoor komt zingen. De samenzang wordt begeleid door Kees van Dusseldorp, piano. De toegang is vrij, wel is er een collecte. Na afloop is er koffie. Meer informatie via telefoonnummer of website. (Zie advertentie elders in dit blad).


(0314) 622878

www.stichtingdeopdracht.nl


De Pvda op bezoek bij de Werf in Vorden

VORDEN - De PvdA wilde graag nader kennis maken met Kringloopwinkel de Werf, dat volledig op de inzet van ruim zeventig enthousiaste vrijwilligers draait.

Wekelijks komen er ruim vierhonderd mensen in de winkel, soms om iets te kopen of te brengen, soms alleen voor een gesprek en een kop koffie.
De opbrengsten komen via sponsorbijdragen weer ten goede aan de gemeenschap van Vorden en omgeving.
Om nog gemakkelijker spullen te kunnen halen of brengen bezit de Werf ook een bus met laadklep. Met name voor ouderen is er ook de service om tegen stortkosten bijvoorbeeld een kapot bankstel op te halen.
Een prima initiatief dat hopelijk nog lang doorgaat!


Gezellige disco rond Valentijnsdag

VORDEN - Plaza Vorden organiseert een spetterende Valentijnsdisco voor de jeugd van twaalf tot achttien jaar. Wil je een romantisch avondje uit met je Valentijn?

Of gewoon met vrienden en vriendinnen een gezellige disco avond beleven in Vorden? Dat is vrijdag 12 februari mogelijk bij Plaza Vorden aan de Dorpsstraat 8. Een DJ draait deze avond swingende muziek, zodat je met de voetjes van de vloer kunt! Kaarten in de voorverkoop kosten vier euro en zijn vanaf 2 februari verkrijgbaar bij Plaza Vorden of op Brinkerhof 50.

Entree aan de kassa is vijf euro en consumptiebonnen kosten één euro per stuk of tien voor acht euro. De avond is van 20.00 tot 23.30 uur. Om de Valentijnsdisco in stijl te vieren is de dresscode rood/roze. Wees er snel bij, want vol is vol! Voor informatie kun je terecht op nummer 06 – 52 61 49 85.


Valentijnsexpo Rowena Peters bij de Rotonde

VORDEN - Van dinsdag 9 tot en met zondag 14 februari kunt u bij restaurant Grand Bistro de Rotonde in Vorden genieten van een kunstig Valentijnsmenu. Gedurende deze week exposeert Rowena Peters in dit horeca-etablissement.

Op de begane grond (onder ander in de kasteelkamer) kunt u haar schilderijen bekijken. De stijl van Rowena beweegt zich tussen realisme en het abstractere paletmes met natuurlijk deze week extra aandacht voor de liefde. De belangrijkste thematiek in haar kleurrijke werk is de liefde voor mens en dier. Naast haar persoonlijke werk schildert zij ook in opdracht. Het speciale Valentijns menu bestaat uit 3-gangen (zie advertentie in deze krant) en een bijzondere 'Kunstmok' met daarop één van Rowena's schilderijen 'Rainbow of love'. Iedereen is van harte welkom om deze werken te komen bezichtigen. Voor het speciale Valentijsmenu kunt u reserveren via (0575) 551519.