Vorig jaar was het thema van het spel 'Eerlijke kleding'. Foto: PR
Vorig jaar was het thema van het spel 'Eerlijke kleding'. Foto: PR Foto:

Steenderense jongeren doen mee met Sirkelslag

Steenderen - Op vrijdagavond 5 februari doet een groep jongeren uit de Steenderense kerken mee aan het landelijke project Sirkelslag Young. Het is de tweede keer dat een team uit Steenderen mee doet. Zij doen dat die avond in het kerkelijk centrum Het Anker aan het marktplein.

Sirkelslag is een landelijk spel waarbij het gaat om creativiteit, actie, teamspirit en heel veel plezier. Dit jaar is het thema 'Deel en win': Hoeveel deel jij op social media? En hoe zou het zijn om echt eens iets te delen met jongeren uit een heel andere wereld dan de jouwe?
Op 5 februari start het spel in honderden plaatselijke jongerengroepen in het hele land om klokslag 19.30 uur. Met diverse opdrachten, die nu nog geheim zijn, gaan groepen met elkaar de strijd aan. De actie vindt niet alleen plaats in de groep zelf, maar via Facebook en Twitter staan alle groepen ook live in verbinding met elkaar. De groepen kunnen elkaar uitdagen en zien real time hoe de wedstrijdverhoudingen liggen. Ook dit jaar is de presentator Klaas van Kruistum, bekend van tv-programma's als Checkpoint en Zapplive. Voor meer informatie, zie de website of neem telefonisch contact op.


www.sirkelslag.nl/young

(0575) 452736