Nieuws van de Hengelose Ondernemers Vereniging

HENGELO - Via de nieuwsbrief heeft de Hengelose Ondernemers Vereniging (HOV) ondernemers op de hoogte gebracht van lopende activiteiten.

Opening Shop Melange begin maart
Er hebben zich veel verschillende ondernemers aangemeld. Het pand wordt momenteel verbouwd/ingericht en ook de personele invulling is/wordt nu geregeld. Zoals het er nu naar uit ziet kan de opening begin maart plaats gaan vinden.

Zijn er ideeën over een nog ontbrekende winkel dan hoort de HOV dat graag. Meer informatie volgt. Kreunen Multimedia is bezig met het maken van een digilage (digitale etalage).

Ondernemersfonds
Alle bedrijven in de kern van Hengelo hebben onlangs een enveloppe ontvangen met informatie over het Ondernemersfonds en de uitnodiging voor de informatieavond woensdag 20 januari bij HCR Leemreis. Een ondernemersfonds biedt veel kansen aan de plaatselijke middenstand voor de organisatie van evenementen.

Reclamebeleid
Uit een gehouden enquête blijkt dat inwoners van de gemeente Bronckhorst niet of nauwelijks op de hoogte zijn van het gevoerde reclamebeleid. Reden voor de gemeente om een voorstel te doen voor één reclamebeleid voor heel Bronckhorst. Hiervoor zal de klankbordgroep nog bijeengeroepen worden.

PR en communicatie
Het bestuur is voornemens om advertentiepagina's rond HOV-evenementen nieuw leven in te blazen. Door collectief adverteren wordt meer aandacht van de lezer verkregen en stralen de ondernemers een gemeenschappelijkheid uit.

Giro d'Italia
De Giro d'Italia, één van de grootste wielerrondes ter wereld, gaat in 2016 van start in Gelderland! Op zondag 8 mei doen de renners Bronckhorst aan: de route komt langs de kernen Drempt, Laag-Keppel, Hummelo, Zelhem en Veldhoek. De Giro doet de harten van fiets- en sportliefhebbers ongetwijfeld sneller kloppen; het evenement biedt ook veel kansen voor bijvoorbeeld ondernemers, sportverenigingen en onderwijs.
Op 21 januari van 18.45 tot 20.45 uur wordt in zaal Haas in het gemeentehuis in Hengelo een bijeenkomst georganiseerd voor meer informatie, het delen van ideen en stellen van vragen. Meer informatie over de Giro in Gelderland staat op de website www.girogelderland.nl.

Ledenvergadering
16 maart om 19.30 uur bij Ons Huis.


www.hov-hengelo.nl