Promise bij Live@Ideaal. Foto: PR
Promise bij Live@Ideaal. Foto: PR Foto:

Promise in het programma van LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 20 januari staat de band 'Promise' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geinterviewd door de presentatoren van het programma.

Promise bestaat uit de talentvolle jonge zangeres Maylissa Row, gitarist en zanger Pim Stegeman en toetsenist Chris van de Bunte. Als trio spelen ze een zeer gevarieerde set met zowel swingende soulnummers als sfeervolle ballads. Ook doorleefde bluesnummers en het Nederlandstalige lied worden niet geschuwd. Promise begon twee jaar geleden, aanvankelijk met een andere gitarist. Toen die er na een half jaar mee stopte, gingen Maylissa en Chris verder en traden als duo regelmatig op in kroegen men op bedrijfs- en verjaardagsfeesten. In december 2014 kwam Pim erbij en treedt de band enkele keren per maand op.
Live@Ideaal is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.