Sint en de pieten namen voor alle kinderen de tijd. Foto: PR
Sint en de pieten namen voor alle kinderen de tijd. Foto: PR Foto:

Sint even weg kwijt in Hummelo

Na twee rondjes op de rotonde kwam Sint aan op de Woordhof

Zelhem - Op vrijdag 4 december bezocht sinterklaas ook de leerlingen van basisschool de Woordhof. Bij de rotonde in Hummelo leek het er even op dat hij de weg kwijt was. Al die omleidingsborden werden hem waarschijnlijk te veel. Maar na twee rondjes, hoorde en zag hij gelukkig de kinderen van de Woordhof zwaaien en zingen en wist hij de weg te vinden.

In de hal van de school werd Sint welkom geheten door de kinderen, de ouders en de leerkrachten. Daarna gingen de kinderen naar hun eigen klas. Sinterklaas en zijn zwarte pieten namen in iedere groep de tijd om naar de kinderen te luisteren en natuurlijk om cadeautjes uit te delen.

Groep 1/2 had nog een plannetje bedacht voor de piet die vorige week heel veel rommel had gemaakt in hun klas. De kinderen hadden een speciaal stoeltje gemaakt, met een lekker zacht kussentje erop, maar zonder zitting. Toen de rommelpiet ging zitten viel hij erdoor en bleef het stoeltje aan zijn billen zitten.

De kinderen hadden de grootste lol en gelukkig kon rommelpiet de humor er ook wel van in zien.

Voor groep 1 tot en met 4 hadden de pieten een heuse cadeauwinkel gemaakt waar alle kinderen uit deze groepen samen met een piet een cadeautje uit mochten zoeken.

De hoogste groepen hadden erg hun best gedaan en hele mooie surprises gemaakt. Deze vormden vaak zelf al een cadeau, bijna jammer om uit te pakken.

Rond de middag had sinterklaas alle kinderen van een cadeautje voorzien en ging hij gauw weer verder.
Het was een super gezellige ochtend.