Het concert staat dit jaar in het teken van film. Foto: PR
Het concert staat dit jaar in het teken van film. Foto: PR Foto:

Coen's Kerstbazaar in actie voor
Serious Request

Winterse activiteiten met goededoelenactie voor Serious Request

Velswijk - Op 6 december vindt de tweede editie van Coen's Kerstbazaar plaats en staat in het teken van het goede doel van Serious Request, Keep them going. Ook dit jaar is er weer een mooi programma:

Om 11.30 uur: Winterwandeling (sponsorloop)
Om 11.30 uur start de inschrijving bij de ingang van Coen's Tapperij voor een Winterwandeling van 5 of 10 kilometer in de omgeving van Keijenborg. Vanaf een bijdrage van 5 euro p.p. kunt u deelnemen (incl kop koffie onderweg), waarbij het gehele bedrag ten goede komt aan Serious Request. Kom in actie en laat u sponsoren voor de aantal te lopen kilometers.

Van 11.30 uur tot 16.00 uur: Kerstmarkt
Om 11.30 uur openen de deuren van Coen's Tapperij & Zalen. Buiten naast een lekker warm vuur zijn kerstbomen te koop welke voor u thuisbezorgd kunnen worden. Ook hiervan gaat de opbrengst naar Serious Request. Daarnaast worden weer heerlijk geurende vers gebakken oliebollen verkocht waarbij een deel van de opbrengst naar Serious Request gaat. Binnen zijn de mooie feestzalen omgetoverd in een markthal in warme kerstsferen waar u kunt genieten van prachtig ingerichte marktkramen, heerlijke erwtensoep en gluhwein. Deze middag wordt tevens een loterij georganiseerd door de crew van Crazy Diner en vallen er prachtige prijzen te winnen die allen zijn gesponsord door bedrijven uit de omgeving van Keijenborg. De opbrengst van de loterij gaat volledig naar Serious Request.

Vijf bands in actie voor Serious Request

Van 16.00 tot 22.30 uur: Live Muziek
Vanaf 16.00 uur komen welgeteld vijf bands in actie voor Serious Request waarbij ze Coen's Kerstbazaar een geweldig gevarieerde muzikale invulling zullen geven. Als eerste speelt de band Trace, een swingende rock coverband van het genre rock, pop, blues en soul. Sjanno de zingende (kerst)postbezorger zal het stokje met de bekende meezingers overnemen, waarna de vijf gedreven leden van Gravity met veel plezier diverse hardrocknummers uit de jaren 80 zullen laten horen. Wieteke en Nicolien van Infidelity betreden daarna het podium en spelen enthousiast zowel nieuwe als oude nummers akoestisch, op geheel eigen wijze. Van Ceijbergen zal Coen's Kerstbazaar afsluiten met onder andere rockcovers van het verrek-ja gehalte. De bands zullen worden ondersteund door Leo at Live Audio-Studio-Events.

1 tot en met 23 december: Actie
In de decembermaand zal Coen's Bistro een speciaal maandmenu presenteren waarbij een deel van het menubedrag naar Serious Request zal gaan. Daarnaast zullen zowel bij Coen's Tapperij als Coen's Bistro gedurende de maand december speciale bussen te vinden zijn voor een donatie aan de actie van Serious Request en zal ook het personeel van Horecagelegenheid Coen Evers hun steentje bijdragen.

Op 24 december wordt de balans opgemaakt en zal het eindresultaat van Coen's Kerstbazaar in actie voor Serious Request bekend worden gemaakt. Op de website van Coen Evers en facebook zal naast het eindbedrag een fotoreportage te vinden zijn die verzorgd zal worden door Elvira van de Putte. De organisatie hoopt dan terug te kijken op een mooi evenement en een succesvolle actie.

Kom ook in actie, kom 6 december naar Coen's Kerstbazaar. Zie voor meer informatie de website.


www.coenevers.nl


Partnergroep RondomAutisme

DOETINCHEM - Door het autisme van uw partner verandert ook uw leven. Het doel van de partnergroep is u te ondersteunen bij de moeilijkheden die u ervaart.

Wat kunt u van de partnergroep verwachten? Tijdens de bijeenkomsten van de partnergroep krijgt u de gelegenheid te praten over uw gevoelens en ervaringen. Deze ervaringen deelt u met met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. Door (h)erkenning van de problemen voelt u zich sterker. De begeleidster geeft u advies en ondersteuning. De deelnemers bepalen zelf welke onderwerpen voor hen belangrijk zijn, bijvoorbeeld: goed voor mezelf zorgen en een evenwicht binnen mijn relatie vinden. Het voordeel van een groep is dat u ervaringen kunt uitwisselen met anderen, van elkaar kunt leren en steun ontvangen. U hoeft niet veel uit te leggen, want u bent met lotgenoten en zij spreken dezelfde taal.

Bijeenkomsten
De partnergroep komt één keer per twee weken bij elkaar. De 10 bijeenkomsten vinden plaats op de maandag- of de dinsdagmiddag, graag uw voorkeur aangeven. De bijeenkomsten zijn van 13.30 – 15.00 uur.

Voordat de groep start maakt u eerst kennis met de begeleidster 'Karin Rossel Veldkamp. De begeleidster is maatschappelijk werkster en autismedeskundige. Haar rol is ervoor te zorgen dat elk groepslid de ruimte krijgt om mee te doen. De groep bestaat uit maximaal zes partners en/of direct betrokkenen. Meer weten? Stuur een e-mail o.v.v. partnergroep.


info@rondomautisme.nl