Olden-Keppel repeteert wekelijks in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Foto: PR
Olden-Keppel repeteert wekelijks in het Dorpshuis in Voor-Drempt. Foto: PR Foto:

Kennismaken met muziekles

bij Olden-Keppel

Drempt - Hebt u altijd al een instrument willen bespelen, maar u weet niet of het u zal bevallen? Willen uw kinderen bij de muziek, maar u weet niet of ze het leuk vinden? Dan krijgt u nu de kans om het zonder verdergaande verplichtingen te proberen, zonder dat daar verder kosten aan verbonden zijn.

Muziekvereniging Olden-Keppel organiseert ook dit jaar weer in het najaar en deels in het voorjaar een twaalftal kennismakingslessen op koperinstrumenten (bas, bariton, bugel, hoorn, trompet) waaraan iedereen, van jong tot oud, kan deelnemen.

Liever muziek maken op een trommel? Dan is het ook mogelijk lessen op een trommel te volgen. Het zijn praktijkgerichte lessen waarbij ook de theorie aan bod komt. De lessen worden van de grond af opgebouwd, dus hoeft men geen voorkennis te hebben en zijn daarom voor iedereen toegankelijk.

De lessen vinden wekelijks plaats, met uitzondering van de weken in de kerstvakantie. Een instrument of trommel krijgt u daarbij te leen van de muziekvereniging.

De lessen vinden plaats in Het Dorpshuis in Voor-Drempt, starten in december en duren tot eind februari. Na de twaalf lessen bepaalt u dan of u wel of niet wilt doorgaan op het door u gekozen instrument of eventueel op een ander instrument. De lessen staan open voor jong en oud, dus grijp uw kans.

Heeft dit stukje enigszins uw aandacht getrokken of bent u misschien nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Jan Kolk, tel: 0314 381779, hij kan u meer vertellen en tevens kunt u zich hier opgeven.