Akoestische Rock van Murphey's Law. Foto: PR
Akoestische Rock van Murphey's Law. Foto: PR Foto:

Murphey's Law bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Na de 'Claptunes', die deze week live spelen in het programma, staat woensdagavond 2 december de band 'Murphey's Law' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio wordt uitgezonden.

Voor veel liefhebbers van akoestische 'unplugged' pop-rock muziek is Murphey's Law inmiddels geen onbekende meer. De Nederlands-Amerikaanse band rond singer songwriter en frontman Roland Brons timmert al een aantal jaren met succes aan de weg en weet een breed publiek aan te spreken.

De eerste single van Murphey's Law werd gebruikt voor een commercial en de opvolger kreeg in de Verenigde Staten volop airplay. Daarmee is het bewijs geleverd, dat de muziek iets doet met mensen.
Ronald Brons heeft een aantal uitstekende muzikanten om zich heen verzameld. Met de Amerikaanse gitarist Kevin Lynch, drummer Robert-Jan Kimmijser en bassist Peter Smitskam louter muzikanten, die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben en die het podium gedeeld hebben met tal van aansprekende namen uit de popgeschiedenis.

De HMH (Heineken Music Hall) mocht al eens kennis maken met de aanstekelijke roots-pop van de band, maar de band wil meer.
Nederland en de rest van Europa lonken. Murphey's Law werkt momenteel aan een tourprogramma langs festivals, zalen en theaters.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via de site.


www.ideaal.org