Now-EN! Foto: PR
Now-EN! Foto: PR Foto:

Now-En bij LIVE@IDEAAL

Live vanuit de IBeat Recording Studio

Zelhem - Woensdagavond 30 september staat de band 'Now-En' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt een aantal nummers live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Bij een optreden van Normaal in Toldijk kwam Dominic Rudi, een oud klasgenoot van de basisschool tegen. Ze kwamen aan de praat en Rudi vertelde dat hij bezig was met gitaar spelen. Dominic zei er vrijwel meteen impulsief overheen dat hij wel een drumstel wilde gaan kopen om te gaan drummen.
En zo ontstond in 2001 'Now-En', een coverband, die inmiddels is uitgegroeid tot een uit zes enthousiaste muzikanten bestaande formatie. Op geheel eigen wijze worden bekende en minder bekende klassiekers uitgevoerd. In 'Now-En' spelen Anouk Vermeer (zang), Dominic van Akkeren (drums en zang), Bernd Biegert (gitaar, toetsen, mondharmonica en zang), Roel Bisselink (bas), Humphrey Wenas (gitaar, zang, percussie), Steven Wenas (zang, percussie, drums, gitaar). Techniek: Michel van Akkeren

Live@Ideaal
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden.

Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via internet. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org