OffCourse live vanuit de iBeat Geluidsstudio.
OffCourse live vanuit de iBeat Geluidsstudio. Foto:

OffCourse bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 16 september staat de band 'OffCourse' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Amateur coverband 'OffCourse' ontstond eind 2014 in noord Nederland. De band bestaat uit zes enthousiaste, gedreven en ervaren muzikanten. OffCourse richt zich op covers uit het R&B, soul, funk en pop en blues genre. Het repertoire staat inmiddels als een huis en de band wil graag spelen op (bedrijfs)feesten en evenementen, zowel in kleine als grotere ruimtes.
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via www.ideaal.org
Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.