De organisatie van het Open Tuin- en Natuurweekend.
De organisatie van het Open Tuin- en Natuurweekend. Foto:

Open Tuin- en Natuurweekend

Er zit muziek in de tuin: 29 & 30 augustus

Drempt/Hummelo/Keppel - Zin in tuinen, natuur en muziek? Het Toeristisch Platform DHK organiseert op 29 en 30 augustus voor het derde jaar een Open Tuin- en Natuurweekend met als thema 'Muziek in de tuin'. Dat belooft een belevenis te worden voor alle zintuigen.

Inspiratie opdoen
De deelnemende tuinen en natuurgebieden liggen verspreid over de gemeenten Bronckhorst en Doesburg. De tuinen variëren van een natuurvriendelijke gezinstuin tot een landschappelijke tuin en van een biologische moestuin tot een romantische bloementuin. In veel tuinen klinkt live muziek, inhakend op het thema Muziek in de tuin. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen, ideeën uit te wisselen en heerlijk te genieten.

De natuur in
Ook in de natuurgebieden is veel te beleven. Zo zijn er fiets- en wandeltochten te maken.

De tuinen zijn op 29 en 30 augustus te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. U herkent ze aan een oranje informatiebanner, die bij iedere tuin staat. Kijk voor meer informatie (en adressen) op www.achterommetjes.nl (onder Tuinen & Natuur). Er is ook een boekje beschikbaar, dat wordt verspreid via de deelnemers en toeristische ondernemers, zoals VVV's en campings.