Jo Ligtlee in het zonnetje gezet bij zeventigste verjaardag.
Jo Ligtlee in het zonnetje gezet bij zeventigste verjaardag. Foto: Jan Knoef

Eenmalige titel van het Anhangerschap: Høkersweekendbuurvrouw

Zeventigjarige buurvrouw in 't zonnetje

Wittebrink - De 70ste verjaardag van Jo Ligtlee, buurvrouw van café de Tol in de Wittebrink was ook voor het bestuur van het Anhangerschap van Normaal een bijzondere gebeurtenis, die niet onopgemerkt voorbij mocht gaan.

Voorzitter Henk Kelder kwam met enkele bestuursleden naar de Wittebrink om Jo te huldigen en te benoemen tot Høkersweekendbuurvrouw. "Een titel die maar één keer wordt uitgereikt," aldus Henk Kelder.

"We hebben in de loop der jaren zo'n goede band met de buurt van 'de Tol' gekregen dat we Jo graag even in het zonnetje wilden zetten. Freek en Jo staan, net als de gehele buurt, altijd voor ons klaar. Prachtig", legt Henk uit.

De voorbereidingen voor het Høkersweekend, het jaarlijkse fanweekend voor de fans van de Achterhoekse formatie Normaal, dit jaar op 4, 5, en 6 september, zijn al weer in volle gang. Voorzitter Henk wil nog niet vooruitlopen op de toekomst van het Høkersweekend. Henk: "We houden op 5 september onze jaarvergadering en daar zal duidelijk worden hoe de toekomst van het Høkersweekend uit ziet. Voor die tijd doe ik daar geen uitspraken over."


www.cafedetol.nl