Pasop verzorgt de muziek tijdens de Cocktailparty.
Pasop verzorgt de muziek tijdens de Cocktailparty.

Gezellige vakantieafsluiting met lekkere drankjes

Zomeravond Cocktailparty Zelhem

Zelhem - Horecaondernemers 'de Groes', 'de Smoks', 'Ellen's Restaurant en B&D Evenementen hebben elkaar dit jaar gevonden in het organiseren van gezellige activiteiten in het centrum van Zelhem. De basisgedachte die ze delen is, dat er gedurende het zomerseizoen regelmatig activiteiten moeten plaatsvinden op 'de Markt'.

Zeskamp
"Naast de 'Zelhemse Zomerfeesten' die dit jaar ook nog eens vroeg in het zomerseizoen gepland waren, is er ruimte voor extra gezelligheid," aldus Ellen Berndsen van Ellen's Restaurant. Zo zette de horecagroep zich graag in om de zeskamp tot een succes te maken.

Ruimte genoeg voor extra gezelligheid

Cocktailparty
Zaterdagavond 22 augustus volgt er een echte cocktailparty met medewerking van Coppa Cocktails. Om het feest compleet te maken is ook een friet- en snackkar ingehuurd en er is een goede band gecontracteerd: Pasop.

Beste Tribute band
De band Pasop maakte vorig jaar furore door als beste tributeband te worden uitgekozen. Ze mochten daardoor vorig jaar op Huntenpop optreden.
De band is dus goed in het vertolken van de muziek van Snow Patrol.

Vrolijkheid, kwaliteit, passie, enthousiasme
Maar de band kan veel meer en is een frisse coverband met vijf enthousiaste muzikanten die een heleboel vrolijkheid, kwaliteit, passie en enthousiasme in hun muziek leggen. Dat is te horen in al hun covers.

Polonaise
En er komt van alles voorbij tijdens een optreden. Covers van de Kings of Leon, Snow Patrol, U2, Coldplay, Go back to the Zoo en vele anderen. Maar ook Wolfgang Petry, Bløf, de Dijk en natuurlijk George Baker.
En plotseling is het 'Polonaise!'.

Geoefend
De band bestaat uit geoefende muzikanten met veel ervaring. Met een goede geluid- en lichtinstallatie wordt een fantastische show neergezet.

Leon Messing is de frontman van de band, Tom Bruins speelt gitaar, Achim Brücker is de bassist van Pasop, Roel Bolder speelt toetsen en Jos Schrauwen is de drummer van de band.

Afsluiting vakantie
Hopelijk werken de weersomstandigheden mee om er een gezellige afsluiting van de vakantieperiode van te maken.