Wendy en Rita te beluisteren bij Live@Ideaal.
Wendy en Rita te beluisteren bij Live@Ideaal.

Woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur via radio en website

Optreden Rita en Wendy bij Live@Ideaal

Zelhem - Woensdagavond 26 augustus staat het duo Rita en Wendy centraal in het live radioprogramma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden.

De diva's, zo noemen Rita en Wendy zich graag. Ze leerden elkaar in 2011 kennen bij de voorstellingen van de 'Zomercaroussel' in Theater Onder de Molen in Vorden. Ondanks hun totaal verschillende muzikale achtergrond ontstond daar hun succesvolle samenwerking.

Succesvolle samenwerking van twee diva's

Wendy is behalve een allround pop-en bandzangeres ook een integere chansonnière. Ze maakte deel uit van duo 'Juweel' en zong in verschillende ensembles. Rita daarentegen genoot een klassieke piano- en zangopleiding, zong in koren, begeleidde veel klassieke zangers. Daarnaast is ze ook een echt theaterdier en maakte een aantal theaterprogramma's met chansons.

Bij een optreden van het duo is er keuze uit verschillende programma's. Zo hebben ze een theaterprogramma met de titel 'Hoe speelt de vrouw het spel', met daarin zo'n twintig nummers uit musical, pop en chansons, die op een verrassende manier met elkaar worden verbonden.

Daarnaast een programma met stadsliedjes, een programma '@the piano' en liedjes uit de oude doos. Nadere informatie hierover is terug te vinden op hun website.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via de website.

Bands en artiesten die ook live in het programma willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ritaenwendy.com
www.ideaal.org