Ruiter en hardloper leggen gezamenlijk een route af.
Ruiter en hardloper leggen gezamenlijk een route af. Foto:

Doe mee op zaterdag 19 september

Ride & Horse & Run

Slangenburg - Met medewerking van Staatsbosbeheer wordt op zaterdag 19 september Ride & Horse & Run (RHR) georganiseerd. Een evenement waar hardlopen (tussendoor wandelen mag ook) en paardrijden samenkomen. De route gaat voornamelijk over de mooie ruiterpaden van Slangenburg. Aanvang eerste start: 13.00 uur.

De invulling van RHR is simpel: een ruiter en een hardloper leggen gezamenlijk een uitgezette route van 5 kilometer af. De hardloper bepaalt de snelheid, terwijl paard en ruiter ontspannen.

Het winnende team ontvangt een leuke prijs

Halverwege vind je een wissel-waterpunt. Ga je wisselen, zorg dan dat je zelf een rugzak meeneemt met een cap en geschikt schoeisel (sportschoenen zijn verboden in verband met de veiligheid). Het wisselen is niet verplicht, zolang het team maar bij elkaar blijft en samen finisht.

Deelname
Een team bestaat uit twee personen: een ruiter en een hardloper. Minimale leeftijd is acht jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Onderweg (voor of na wisselpunt) wisselen mag niet. Twee 16-jarigen die willen meedoen met een E-pony: geen probleem. Een 14-jarige amazone die wil rijden met een D-pony en haar boomlange vader? Meedoen is prima maar wisselen niet. Deelname is op eigen risico. Tijden worden genoteerd en het winnende team ontvangt een leuke prijs. Onderweg worden foto's gemaakt door een fotograaf, terug te vinden op de website.

Geef je op via het e-mailformulier op de website. Graag vermelden: inschrijving Ride & Horse & Run. Noteer van jezelf en van jouw teamgenoot: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres, leeftijd, en een leuke teamnaam. Inschrijfgeld bedraagt 15 euro per team. Dit kan voldaan worden op zaterdag 19 september bij het secretariaat. Inschrijven kan tot 1 september.


www.delangewilm.nl