Dirigent van Muziekvereniging Union Willem van Zee
Dirigent van Muziekvereniging Union Willem van Zee

Seizoensafsluiting muziekvereniging Union

Buurtconcert en Zomeravondconcert

Zelhem - Op dinsdagavond 7 juli en vrijdagavond 10 juli sluit Muziekvereniging Union, onder leiding van dirigent Willem van Zee, haar muzikale seizoen af. Dit gebeurt door het geven van twee buitenconcerten. Op dinsdag wordt een informeel concert gegeven in het Muziekcentrum Union (MCU) in Zelhem en op vrijdag op de Markt in Zelhem. Beide concerten zijn gratis te bezoeken.

Op dinsdagavond 7 juli wordt het Buurtconcert gegeven. Dit informele concert is voor de buurtbewoners van het MCU, voor alle sponsoren en de leden van de club van 100. Op deze wijze dankt Union hen voor de steun van het afgelopen jaar. Overige geïnteresseerde zijn natuurlijk ook van harte welkom. Dit concert wordt gegeven om 19.45 uur op de parkeerplaats van het MCU, en bij slecht weer in het MCU.
Op vrijdagavond 10 juli geeft Union haar inmiddels vertrouwde Zomeravondconcert op de Markt in Zelhem. Bij mooi weer kan iedereen vanaf het terras ongedwongen genieten van het concert. Bij slecht weer vindt het concert plaatst in de Lambertikerk. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.
Union Zelhem speelt op beide concerten een licht en gevarieerd programma. Kijk voor nadere informatie op de website.


www.unionzelhem.nl