De winnaars van de selfie-wedstrijd.
De winnaars van de selfie-wedstrijd.

Heerlijke koeienvlaaien voor prijswinnaars Weidepop festival

Selfie-wedstrijd groot succes

Wolfersveen - Om het Weidepop festival te promoten zijn er de afgelopen weken diverse facebook-acties geweest. Deelnemers konden daarbij leuke prijzen winnen. Één van de opdrachten was het uploaden van een 'selfie' in de wei, waarop het 'Weidepop-gevoel' zichtbaar was. Maarliefst 32 selfies zijn door jong en oud ingezonden.

In totaal zijn er 5 prijswinnaars blij gemaakt met een prijs. Het Weidepop festival wordt gehouden op zondag 17 mei in het Wolfersveen (in de scherpe bocht tussen Zelhem en Ruurlo).
Weidepop is een familiefestival met gratis entree. Kai Lassche plaatste de meest creatieve selfie en won daarmee 20 consumptiemunten die hij kan besteden op Weidepop.
De meest creatieve selfie in de categorie kinderen tot 12 jaar is gemaakt door Yme, Eke en Evy Kleinhesseling. Het all-in kinderarrangement voor 4 kinderen (inclusief ijsje, snoepzakje, onbeperkt ranja en spelen) hebben zij gewonnen. Wandelgroep 't Wolfje en Theo Kok wonnen een koeienvlaai, speciaal voor Weidepop door Bakkerij Scholten gemaakt.
In de barbecueweide op Weidepop kan Jelger Zielhorst samen met drie vrienden smullen van een heerlijk barbecuepakket.


www.weidepop.nl