Net als vorig jaar wonnen de jongens van groep 7/8 van de Woordhof.
Net als vorig jaar wonnen de jongens van groep 7/8 van de Woordhof. Foto:

Schoolvoetbaltoernooi tijdens Koningsspelen leuk, zonnig en spannend

Voetbalsucces voor de Woordhof

Hummelo/Keppel/Drempt - Tijdens de Koningsspelen namen de groepen 5 t/m 8 deel aan het schoolvoetbaltoernooi voor de basisscholen uit Hummelo, Keppel en Drempt.

Het toernooi vond ook dit jaar weer plaats op de mooie voetbalvelden van HC '03 in Drempt. De leerlingen van de Woordhof, de Bongerd en de Klimtoren streden om de eerste plaats.
Het was een fijne zonnige vrijdag met leuke en spannende wedstrijden.
De meisjes uit groep 6 van de Woordhof speelden geweldig goed samen en namen aan het eind trots de grote kampioensbeker mee naar school.
Het jongensteam van groep 7/8 speelde de laatste wedstrijd tegen de Klimtoren. Omdat op dat moment beide teams nog kampioen konden worden, werd het een spannende wedstrijd die uiteindelijk met 3-1 door de Woordhof werd gewonnen. Hiermee werden de jongens van groep 7/8 net als vorig jaar kampioen en daarom mogen ze nu op 20 mei de kleuren van de Woordhof verdedigen tijdens de regiofinales in Deventer.
De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi.
Er werd door de teams erg sportief deelgenomen aan de wedstrijden. Het publiek bestaande uit vaders, moeders, opa's, oma's, broertjes en zusjes, zorgden voor een positieve sfeer langs de lijn. Meedoen is belangrijker dan winnen.