Het is goed toeven op de Aldenhaeve.
Het is goed toeven op de Aldenhaeve.

Vergaderaccommodatie voor bedrijven

Open Dag op de Aldenhaeve

Zelhem - Met Landgoed Aldenhaeve aan de Haitinkweg heeft Zelhem een stukje paradijselijke rust op loopafstand van het dorp. Wim en Nanke Siebelink zijn al vanaf de jaren '80 van de vorige eeuw bezig om die sfeer van rust te creëren door het inrichten van de tuinen rondom het 'goed'.

Ook de halleschuur, de vaaltschuur en andere ruimtes werden bij die inrichting betrokken, waardoor een cultureel verantwoorde horecaonderneming is ontstaan, die onafhankelijk van weersomstandigheden, bezoekers kan ontvangen en trakteren op een 'High Tea', een 'High Wine' of een binnen/buiten vergaderruimte met lunch.

De 'High Tea' op de Aldenhaeve is op de Engelse leest geschoeid met scones, kleine luxe broodjes, die eventueel gebakken kunnen worden in de originele met hout gestookte steenoven, jam en clotted cream, maar ook ander ambachtelijk bereid gebak als appeltaart, aardbeientaart, chocoladetaart en cake is verkrijgbaar.
Voor de 'High Wine' en wijnproeverij serveert de Aldenhaeve Siciliaanse wijnen, die via eigen import beschikbaar zijn. Bij de wijn horen natuurlijk weer andere (hartige) hapjes.

Door de serene rust die heerst in de tuinen van het landgoed (zie de foto's op de website www.aldenhaeve.nl) is de Aldenhaeve uitermate geschikt voor brainstormrondes, vergaderingen en teambuilding. Bij mooi weer buiten, maar indien nodig binnen, kan een professionele vergaderruimte gecreëerd worden met wifi, beamer en whiteboard. Door de authentieke sfeer van het landgoed kunnen optimale vergaderresultaten worden behaald.

Nu de tuinen weer beginnen uit te lopen en het zomerseizoen in aantocht is, opent de Aldenhaeve op zondag 10 mei haar poorten om u tijdens een 'Open Dag' de sfeer te laten proeven en de mogelijkheden aan u uit te leggen, want er kunnen op afspraak groepsactiviteiten met onder andere zelf brood(jes) bakken in de steenoven of het zelf bereiden van thee met zoete of hartige hapjes worden georganiseerd.

Tot slot zoeken Wim en Nanke Siebelink, die langzaam aan 'op leeftijd' komen, mensen, die de passie voor het op deze manier beheren van een landgoed delen, om het geheel te zijner tijd te kunnen overnemen.