Het team van LuCri
Het team van LuCri Foto: Jan Knoef

Tien jaar autozorg bij LuCri

Zelhem - Tien jaar geleden begonnen Luuk Migchelsen en Cris Villalobos hun garagebedrijf in de hal aan de achterzijde van 'de Hoge Voort'. Ondanks dat ze daar ietwat verstopt zaten, wisten ze al snel klanten aan zich te binden, mede door scherpe acties in banden en uitlaten.

Na drie jaar besloten ze dat het tijd werd voor een eigen garage en op het nieuwe industrieterrein werd het huidige bedrijf gebouwd. Met vijf 'bruggen' is de ruime garage nu het werkterrein van de vier medewerkers van LuCri. Klanten kunnen dus snel geholpen worden en door de scherpe prijsstelling blijft de rekening relatief laag. Over die prijs en wat er aan de auto gedaan moet worden, is daarnaast vooraf contact met de klant, zodat die rekening geen verrassingen kent.
LuCri mag zich nog steeds verheugen in een grote klantenkring. Cris hierover: "Gemiddeld blijven mensen (door de crisis?) langer in dezelfde auto rijden. De binding met de dealer wordt dan vaak minder en dan is LuCri een betaalbaar alternatief."
LuCri is een erkend APK keuringstation, waar u voor al het onderhoud aan uw voertuig terecht kunt. Ook voor het onderhoud aan campers en bedrijfsauto's kunt u er terecht. Middels advertenties zijn er nog steeds regelmatig scherpe aanbiedingen in banden, uitlaten en onderhoud airco. Daarnaast heeft LuCri een opslag voor zomer/winterbanden.