Strijd om de erfenis op de planken door Thijs.
Strijd om de erfenis op de planken door Thijs.

Voorstelling toneelvereniging THIJS

Ikke ikke en de rest kan...!

IJzevoorde - Op woensdagmiddag 6, vrijdagavond 8 en zaterdagavond 9 mei verzorgt toneelvereniging THIJS haar voorjaarsuitvoeringen in de Pokkershutte in IJzevoorde.

Dit voorjaar wordt een stuk van Dick van Maasland op de planken gebracht, met de titel 'Ikke, ikke en de rest kan…!'. De voorstellingen beginnen op woensdagmiddag om 14.00 uur en op vrijdag- en zaterdagavond om 19.30 uur. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Het is dus verstandig om op tijd aanwezig te zijn. Nadere informatie kunt u vinden op de website
www.thijstoneel.nl

Had tante Alberdina twee scharreltjes?

In deze klucht van Dick van Maasland speelt de net overleden tante Alberdina Eustasia Dijksterhuis postuum een hoofdrol. Zij had namelijk geen kinderen en de naaste familieleden komen bijeen om te horen wie volgens haar haar testament gaan erven. Zijn het John en Martha Dijksterhuis of de zussen Clothilde en Mathilde. Ook Teddy Van Dal en Herman Dijksterhuis hopen een deel van 'de buit' binnen te halen. Als notaris Van Zweveren eindelijk het testament voorleest blijkt tante Alberdina al haar geld na te laten aan ....!
Wie zijn zij? Had tante Alberdina twee scharreltjes? Laat de familie Dijksterhuis dit zomaar gebeuren? Dat kan toch niet! Iedereen zal z'n uiterste best doen om een deel van de erfenis te bemachtigen. Het wordt 'ieder voor zich' in de strijd om de erfenis. Als er dan ook nog een vreemde vogel over de vloer komt om een vermeende misdaad op te lossen, is de chaos compleet.
Kortom, met de klucht 'Ikke ikke en de rest kan ...!' stelt toneelvereniging THIJS de lachspieren weer danig op de proef.