De geslaagden van de Dorpsschool met hun blokfluitdiploma's.
De geslaagden van de Dorpsschool met hun blokfluitdiploma's. Foto:

Examen voor de blokfluitgroep van de Dorpsschool in Halle

Halle - Dinsdag 28 april heeft de blokfluitgroep van de Dorpsschool onder leiding van Mirjam v.d. Burg hun blokfluitdiploma gehaald. Dinsdag 21 april hadden zij hun theorie examen en dinsdag 28 april het praktijkexamen.

De geslaagden zijn: Carmen Jansen, Evi Menkhorst, Hannah Taubert, Julian Mebelder, Liz van Ussen, Manon Teerink, Nikki Vruggink en Shakib Lesterade Veldhuis.
Voor het praktijkexamen moesten ze een verplicht muziekstuk, een vrije solo en een duet fluiten. Na afloop vond dinsdag de diploma-uitreiking plaats, vergezeld door de mama's en een papa.

Ze kregen het blokfluitdiploma met een mooie cijferlijst en een presentje van de juf. Mirjam werd zelf ook in het zonnetje gezet door haar leerlingen. Mirjam zal ze wel gaan missen. "Ik heb ze toch ruim ander halfjaar onder mijn hoede. Het was een heerlijke groep."

Er is inmiddels alweer een nieuwe enthousiaste blokfluitgroep gestart op de Dorpsschool. "Het is geweldig om muzikaal bezig te zijn met kinderen, dat is pas echt genieten. En muziek maakt ook nog eens slim. Dat is mooi meegenomen."


www.muziekmaaktslim.nl